Fredag

publicerat i Allmänt;
Helg igen...va tiden går fort. Nu är jag bättre från mina utslag, skönt är väl det.....i går var jag och dottern och svärdottern och lilla Fanny på Disney on Ice på Scandinavium. Å va det var fint......man riktigt rös av allt glitter och så fina uppträdanden med Musse Pigg och alla hans vänner. Vi satt som förtrollade alla fyra...........
Nu är det snart dags att åka till Jukkasjärvi, jag pratade igår med väninnan som ska med och vi har faktiskt lite resfeber båda två.....många frågor......kommer vi att frysa? kommer vi att kunna sova? osv. Men en sån resa är bra mycket bättre än 2 veckor i Thailand sa vi bägge två......alltså det har aldrig lockat mig att åka dit....det är nog vackert och härligt men inte om jag fick betalt så skulle jag vilja åka till det landet....tycker det är överreklamerat och det är inget spännande när alla människor åker dit. Jag tycker det är roligare att göra lite udda resor som ingen annan gör.............Nä ni idag ska jag faktiskt spinna, det ska bli jätteroligt att komma igång igen med träningen..........."för det är mitt liv de se" som Monica Zetterlund sa i Söderkåkar:)) Kram och ha en bra fredag!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

Ja! Ikväll blir det tacos.. Som vanligt på fredagar, haha! Tack för igår! Kram

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Frida: Tack själv...det var jättefint tycker jag:) Kram

3:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Så skönt att du är bättre från utslagen. Jag har aldrig varit på någon isshow, men det man sett på TV och bilder verkar helt fantastiskt. Såg en insändare häromdagen som klagade på ljudnivån just på den showen ni sett Tyckte ni att ljudet var för högt?

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Sylvia: Nä det var alldeles lagom tycker jag...du ska gå och titta på det....det är jättevackert!! kram

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Va härligt att du är bättre! Jag kan tänka mig att det var vackert att se isshowen. Det blir spännande att höra om resan eran. Jag tror det blir fantastiskt! Du Thailand lockar inte mej längre! Visst är det fantastiskt vackert där , men det är inte lika nu som det var i början. Vi var där för många år sen innan det blev så himla populärt bland svenskarna. Det är inte lika roligt att åka så långt och bara träffa på svenskar! Man hör många som resonerar likadant. Men men det finns andra ställen! T.ex.Jukkasjärvi! Lite annorlunda resmål!
Men Thailand är underbart!
Ha en fin Lördag! Kramar!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja nu är ekesemet nästan borta...men jag har varit trött måste jag medge....ja du det ska bli så in i norden spännande att komma till Jukkasjärvi....jag kan inte bärga mig:) Kram på dig själv!

Kommentera inlägget här :