Före och efter.........

publicerat i Allmänt;
Äntligen fann jag ett kort på mig när jag var tjock. Det är den enda bilden som finns tror jag tagen med digitalkamera och i o med att jag inte har någon scanner kan ni inte få se dem verkliga hemska bilderna:))
Denna bild är tagen exakt för 2 år sedan på en maskerad då jag vägde 109 kg, då hade jag börjat min viktminskning så jag hade ändå gått ner 4 kg på kortet. Ja jämför ni.....jag är överlycklig idag när jag ser kortena.......förstår ni nu att jag är livrädd för att gå upp i vikt och att jag tränar min kropp och vill må bra?

image569


109 kg tung:((

image571

26 kg mellan bilderna. Klart att man blir stolt:))


Ha en go kväll! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Du har all anledning att vara stolt. Men jag tycker nog att den energi du har strålar även från den lite tyngre Mumin. Men sen gäller det att man ska å bra också! Rosor i mängd till dig!!!

2:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Är det en Hawaiibrud på den övre bilden? Nog kan du vara stolt över din prestation, det är många kilon! Men det är samma vackra ögon och leende på bägge bilderna!Bra gjort! Ha det gott kära du!Kram!

3:e kommentar, skriven , av Nalle:

Du jag hade gillat dig ändå, med eller utan kilon. Jajaja, vet vad du säger nu, och du SKA vara stolt över att du gått ned så mycket. Jättestolt ska du vara. Inte alla lyckas med det du lyckats med.
Det jag menade i förra kommentaren var att du ska hinna med så mycket, träning och massa annat. Du
måste ta det lite easy, ibland kanske det räcker med promenader. Men du ska känna dig stolt. Kram Nalle

4:e kommentar, skriven , av Frida:

Jaa, det är klart du ska vara stolt! Jag kommer inte ens ihåg att du har sett ut så, hehe! Men va stolt, det är du värd! Kram

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Du ska vara jättestolt över din prestation även om jag gillat dig ändå.
När jag går ner får jag så mycket häng men det verkar du slippa.
Jag har varit duktig i flera dagar men det gäller ju att få en bestående om läggning av kosten
Jag får kämpa på
Det är bra när du visar och berättar om din viktminskning det gör mig mer motiverad
kram Ting....

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Sylvia: Ja jag har nog alltid varit glad men jag är desto gladare nu när jag tycker om min kropp och mig själv. Kram på dig!
Gunvor: Jajamensan jag var utklädd till Hawaiibrud och Pippis var Stig Helmer....å att jag inte hade en bild på han, så himla rolig han såg ut. Tack kära du för rara ord:) Kram på dig!
Nalle: Ja tack ska du ha....det är ju inte utanpå det sitter.....men en bättre självkänsla har jag fått nu och bättre fysiska värden. Ja jag vet Nalle jag är lite för hysterisk ibland.....men det är så himla kul att röra sig:)) Kram på dig!
Frida: Ja så såg jag ut när du såg mig första gången om inte värre. Tack lilla vännen! Kram
Ting: Ja tack du men hänget går väck om man samtidigt tränar....bra om du blir motiverad...men det får inte gå till överdrift......det har det gjort med mig ibland och det är inte bra......kämpa på långsamt. Kram på dig!

7:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Ja det är klart en stor förändring.. men man kan ju träna naturligt och äta sunt för att hålla de där kilona nere oxså.. inte behöver man bränna ut sig på svettiga gym:-) Smaken är som baken..... delad.
Paniken kanske kommer mer och du mår dåligt om du stressbantar så där.. inte vet jag, men bara en tanke:-)
Kramar

8:e kommentar, skriven , av Nalle:

Kolla:http://roomservice.blogg.se/blder från Ishotellet. Ser läckert ut. Men kallt.
Nalle

9:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Ja man blir lite manisk det håller jag med om men det svettiga gymmet är det roligaste som finns för mig som är sjukpensionär och där träffar jag så mycket folk som jag känner så det blir en social bit också, och det är jätteroligt att träna tycker jag, man blir euforisk hur konstigt det än låter. Kram på dig!

Nalle: Ska genast gå in och titta:) Tack för tipset! Kram på dig!

Kommentera inlägget här :