Nya liv....

publicerat i Allmänt;
efter semestern verkar ett nytt tema på bloggarna. Nu kämpar vi på i motionsspåret och på gymmet:) Heja på!! Att träna eller att promenera och röra på sig överhuvudtaget är ju såå nyttigt. Jag är ju en träningsfreak det vet ni men vad gott det gör. Man blir så mycket friskare om man motionerar och äter nyttigt. Jag blir alltid så glad när jag har rört på mig, endorfinerna sätter fräs i hjärnkontoret och efter en härlig dusch är man som en ny människa:)

Idag har jag bestämt mig för en sak till.....att lägga ciggen på hyllan. Jag är en sån nikotinist så ni bara vet, men lite tuggumi har jag käkat idag och nu när lille Gustav har kommit vill jag inte vara en rökande mormor......jag har försökt förut......men jävlar nu ska jag lyckas.!! Lyckades jag banta bort halva min kropp så skall jag bli kvitt dem där förbaskade ciggen också.....svårt JA men inte en enda cigarett idag.......jag lovar inget men det SKA gå.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Tara! Kram och gonatt! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ja heja heja på oss allihop!!!



Jag har bestämt mig jag ska sluta jag med, det får bli plåster det som bekymrar mig mest är om jag går upp i vikt...får bara inte hända!



ja det blir till att äta salladsblad och röra på mig ännu mer..haha



Puss på dig

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja vi är duktiga:) Ja att sluta röka är en vinst och det är klart man blir hungrig men då får man knapra på nån morot eller nåt sånt tråkigt och röra sig ännu mer som sagt hi hi Ha en go dag Ninnivännen! Kram och puss

3:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Lycka till med ditt nya rökfria liv. Önskr jag hade lite av din målmedvetenhet. Är alldeles för tjock och konditionen skall vi inte tala om. Är dock inte mogen ännu att ta tag i den biten. Jobbar fortfarande med själen, men kroppen skall få sitt vad det lider! Börjar bli trött på mig själv faktiskt.

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ja morötter är ju gott! Nåt som brukar funka på mig (ja jag har ju försökt förr..hihi) är saltlakrits...men vill inte äta för mycket och du vill inte röka när du käkat det!



Ha en gooo kväll, kramen

5:e kommentar, skriven , av Nalle:

Hej!

I`m back in bloggeriet ! hahah.

Lycka till med att sluta röka. Ninni och du får väl peppa varandra.Kram

6:e kommentar, skriven , av tingeling:

Åh en klokt beslut.

Det är klart att du kommer lyckas med att sluta röka

Nu får vi stötta varandra Ha det underbart käramumin kramar Tingeling

7:e kommentar, skriven , av Kersti:

Heja på jag håller tummarna för att du ska lyckas att sluta röka. Jag vet att det är svårt men det går om man bara har den rätta motivationen och vad kan vara bättre än ett barnbarn. Kram

Kommentera inlägget här :