Gammal köttfärs?

publicerat i Allmänt;
I går hade vi tacos jag och sonen och sen hade jag en underbar kväll i min ensamhet. Tända ljus, lite räkor och rosévin och filmen var ju jättebra!! Men ni skulle sett mig i natt.......herreminje vad jag sprang på toaletten. Jag mådde så dåligt så jag somnade inte förrän halv sju i morse. Gammal Maxiköttfärs måntro? Jag frågade sonen och han hade också sprungit på toaletten ett antal gånger.

Idag är det ju jättefint väder fast jag sov till halv ett så nu känns det lite konstigt att klockan är så mycket. Men gräset har jag klippt och tvätten är struken. Fy farao vad det är tråkigt att stryka.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Syrran är sugen att gå på "Musik på vattnet". Det är som en avslutning på sommaren då dem spelar och sjunger på en pråm mitt ute på vattnet i Rådasjön här i Mölndal och sen är det avslutningsfyrverkeri.

Ja vi får se, känner mig faktiskt lite trött efter nattens springande.

Kram ha en go kväll! Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Nää fy...ring och klaga!!



Hoppas du kommer iväg ikväll, låter kul!



Puss&kram



2:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Tråkigt avslut på en trevlig kväll. Inte för att jag stryker så ofta, men när jag gör det plockar jag fram alla mina älsklingsskivor och spelar. Det är så sällan jag lyssnar på musik, jag tycker inte om att ha det som bakgrund hela tiden utan när jag lyssnar så lyssnar jag aktivt. Och då är strykningen perfekt.

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Hur mås det idag då??



Kramen

Kommentera inlägget här :