Hände inget.....

publicerat i Allmänt;
igår mer än att det var en ovanligt trevlig dag. Var och handlade helgmaten och lite vin och en kattborste till Stolla. Hon fäller så nu på våren och hon tyckte det var sååå gott när jag borstade henne. Sen kom dottern på middag och därefter gav vi oss iväg att köpa barnvagn. Det var ett riktigt vrålåk hon köpte.......herregud sicka finesser det finns nuförtiden. Sen satt vi och pratade om ditt och datt bara som en mor och dotter kan göra och det är ju trevligt:))

Idag ska jag ut på äventyr och leka städtant som dem i "Rent hus". Det är nämnligen så att sonen och svärdottern firar 5 års jubileum och ska åka till Helsingborg över helgen. Jag ska överraska dem med ett välstädat hem när dem kommer tillbaka. Får se hur det kommer se ut:)) Så nu ut med kvasten och feja
Nu kanske dottern blir lite avis när hon läser att jag ska städa hos sonen men hennes tid kommer då flyttlasset går till det nya huset. Då har jag lovat att flyttstäda lägenheten.

Ha en go fredag go vänner! Kram Mumin

image725

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av tingeling:

Åh vi kumde ju lekt rent hus hos mig jag ska ju ha gäster och behöver lite hjälp med städningen hihihi
kram Tingeling

2:a kommentar, skriven , av Nalle:

Rent hus är egentligen ett föfärligt program ! Hur kan folk ha det så. Men ändå tittar jag. Det är kul att se när det blir fint. Man lär sig lite trix också. Lycka till på städfronten. Kram

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Åhh va gulligt av dig!

När vi var i Umeå förra gången städade vi deras lägenhet när vi var barnvakt,. åhh va dom blev glada när de kom hem!

ha en skön helg..kram

PS hände det nåt?? DS

4:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Så omtänksamt av dig. Hoppas de tar det på rätt sätt. Svärdöttrar kan vara lite känsliga, men det gäller säkert inte din. Ha en riktigt skön helg när du städat klart.

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Du..det är så kul att städa hos barnen tycker jag! Jag gör det så gärna!Det gör nog du också!Dom tycker jag är galen som gillar att städa, men så är det!Jag är kattvakt nu åt barnbarnets katt, och han fäller nåt så hemskt!Men han är jättegullig, som sin husse! Ha en skön helg! Kram på dej!

Kommentera inlägget här :