Ha ha godmorgon........

publicerat i Allmänt;
klockan halv ett slog den här damen upp sina ljusblå. Jag var så trött efter gårdagen men nu har jag duschat och går här i mysdressen.
Sicken fest, herregud, champagnen flödade och maten var jättegod. Vi hade lekar och annat kul och sen var det dans in på småtimmarna. Ja jag vill inte skryta men karlarna flockades runt mig, till och med killen i baren som var inhyrd dansade med mig och ungdomarna dem va på mig också ha ha. Gamla Mumin gjorde succé. Pippis färgade mustachen och lekte gangster, tyvärr har jag ingen bild på han för det blev så himla bråttom till slut.
Men kan ni tänka er när vi gick hem så hade jag så ont i fötterna för jag är inte van vid högklackat, så jag fick ta av mig skorna och gå barfota hem:)) Alldeles svart under fötterna och värkande knän gick vi i snigelfart hem och Pippis sa att så blir det när man ska vara fin.........fattar du inte att du är gammal och inte kan stappla omkring i dem där skorna???:))
Men jag säger det.....tänk att vara kändis.....nä fy farao....alltid påpassad och gör man ett snedsteg så står det direkt i tidningarna....Det var nämligen så att när vi kom fotograferades det åt alla håll och kanter och pressen var där också ( alltså på låtsas) och gjorde intervjuer. Ja idag kan jag knappt gå, mina fötter värker och mitt ena knä är alldeles uppsvullet. Så kan det gå:)) Här kommer den fantasktiska bilden på 20 tals donnan. Kram ha en fortsatt bra dag! Mumin

image715

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Jamen vilken donna...wow!!

Lät som en oerhört kul fest..men du sticker det i ögonen, du har säkert allergi hahaha

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Tack för komplimangen:) Just det allergi är det jag har drabbats av, vad annars??:)) kram

3:e kommentar, skriven , av Sylvia:

Förstår att du blev uppvaktad. Direkt tagen ur någon film. Ibland måste man få släppa loss och ge järnet utan att tänka på morgondagen. Sen att man får betala ett pris det tar man då.

4:e kommentar, skriven , av Gunvor:

WOW..vilken donna! Tror jag det att karlarna flockades omkring dej! Va otroligt kul att få spöka ut sej lite i lösfransar o grejer. Jätteläckert!
Förstår att dagen idag inte varit den allra skönaste precis!Men du kunde ju sova iallafall!
Hoppas du är frisk i knän o fötter nu!Kramar försiktigt!

5:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Nämen hallå där så tjusig du var:-)
"Gamla Mumin" gjorde säkert så pojkarna stod på kö..
Fötterna är inte som de var för några år sedan och jag förstår din fotont efteråt.. gklömmer aldrig då jag gick i bara strumplästen på glashal asfalt mitt i vintern:-)
Ha de fint oc förstår du måste vila dig efter en sådan dust:-D
Kramar

6:e kommentar, skriven , av Ninni:

Och när hon går förbi står pojkarna på rad, dom bugar och ber och visslar och ler..(Orup)

Mår du bättre i allergin (harkel) idag, kramen

7:e kommentar, skriven , av tingeling:

Vilken snygging
Kul att festen blev bra du blev väl fetsens drottning kram Tingeling

8:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ha en skön dag..kramen

Kommentera inlägget här :