Gokväll......

publicerat i Allmänt;
efter några dagars uppehåll i bloggandet så är man tillbaka igen. Det var väl tur det så man kan se vad ni har för er:)) Jag har tränat i två dagar och det var skönt att komma igång igen efter sjukdomarna.........och sen har jag varit på NK och köpt min favoritparfym, det är bara dem som har den, men jag kan inte vara utan den, det är jag när jag tar den på mig.........sen for jag iväg till Ubbhult där dem har en affär som heter Stjärnboden, ganska långt att åka men vilken underbar färd det var. Sjön låg spegelblank och det var riktig vårvärme ute. 13 grader hade vi....härligt:))
Jag köpte mig en vårjacka typ lite sjömansaktig den var jättesnygg och sen fick dottern lite babykläder till Lillkillen som ligger i magen och svärdottern fick en blus. Pippis köper jag inte till för han är så kräsen.......det ska inte klia och det ska vara bomull och gud vet va....nä så han fick vara utan.....samma med sonen......han har fått en stock snus istället ha ha.............
Tänk va härligt med lite ljus och solsken.....jag läääängtar efter sommaren nu, gör inte ni det?

Ha en go kväll! Kram Mumin

image682


I det här vill jag bada i nu:)) Saltvatten och tång är det bästa som finns..........

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sylvia:

Vi har också haft en härlig dag med sol och värme. tussilagona och blåsipporna dök upp i mängder under helgen. Jag är tillbaka på bloggen igen om du vill titta in.

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Sylvia: Ah välkommen jag ilar till dig:) Kram

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Jaså låter det så nu! Jag tycker inte det var längesen det var snölängtan o Jukkasjärvi! Näädå jag bara skojar. Förstår så väl att du längtar efter att bada i tången! Det gör jag också, i saltvatten! Fast ingen tång, det tycker jag är äckligt!
Va du e snäll o köper presenter. Men stackars Pippis som blev utan. Men ungefär så är det med min gubbe också. Det ska vara så precis!
Kramkram o godnatt!

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Ser himla härligt ut..skönt att du har kunnat träna igen..jag har kommit igång med mina promenixar igen..nu mår jag så bra så bra!

Ha en skön dag..kramen

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja jag vet, vad tokig man är:)) Men är det vinter så ska det vara vinter och snö eller hur inte något höstväder och regn hela tiden....Kram vännen!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Javisst är det bra. Tur att du mår bättre. Tack detsamma Kram vännen

7:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Nu har det varit trist o grått i två dagar så nu vill jag ha lite solsken! Hur är dte hos dej då? Är det till västkusten som solen har flyttat? Har just ingen lust att ta itu med nånting såna här dagar, som egentligen skulle vara passande, bakning t.ex. eller städa skåp, vi ska snart måla om i köket så då måste man väl ta sej i kragen o röja i skåpen först. Man brukar göra lite fynd också, när man har storrensning i skåpen. Gubben är duktig på att slänga, så han får hjälpa till!
Men lusten måste komma först!
Hoppas du har det bra på alla vis! Kram till dej!
Latmasken har inte släppt taget än på mej!

8:e kommentar, skriven , av Ninni:

Är du ute och njuter av solen så du inte hinner blogga??
Kram

Kommentera inlägget här :