Söndalmorgon

publicerat i Allmänt;
Godmorgon på er.....hoppas ni har sovit gott. Jag var helt slut efter gårdagen, fick sådär ont i magen igen men jag vet nog var skon klämmer.....urinvägsinfektion.....känner igen det här mönstret, så jag tog en dos igår kväll innan jag gick och la mig så nu får jag fortsätta att äta medicinen för så fort jag slutar med den så kommer det tillbaka. Nu kan tyckas att man inte ska äta sån medicin hela tiden men läkarn har sagt att gör jag inte det så smittar jag mig själv med kolibakterier hela tiden....det sipprar från tarmen och in i urinvägarna.......så var det med mig.
Frippe katten är sjuk.....han har kräkts inatt och nu ligger han på storarumsgolvet och bara sover. Han var så konstig i går gick omkring mig hela tiden riktigt förföljde mig vart jag än gick, jag trodde han blivit "snurrig" men han är ju gammal så jag ska överlägga med Pippis om vi ska ta han till katthimlen......han är ju ändock 16 år:(
Igår stod jag vid spisen som vanligt och utfodrade hungriga karlar, det var ägg och bacon pyttipanna och köttbullar och stekta potäter. Dem åt som om dem inte hade sett mat förr!! Min kamera håller på att ge sig men här har ni ett suddigt bildbevis på nedtagningen av trappen.image361


Ursäkta bildkvalitén men antingen har jag gjort något konstigt med kameran eller också är den inställd fel.

Ha nu en god söndag! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det där kommer bli skitbra
Synd att din kamera strular då får du shoppa ny (det gillar jsg att shoppa alltså) kram Ting...

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ja det blir nog bra till slut....just det shoppa en ny...jippie! Kram

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

Åhh din stackare urinvägsinfektion är inget kul..jag vet har haft många såna!
ja en ny kamera är ju aldrig fel..ha en toppendag, vad ska det bli för trappa, en i trä eller??
Kramen

4:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Tråkigt det där med urinvägarna, men jag hade det där för ett tag sedan.. köpte ren tranbärsjuice.. alltså ren som man blandar upp.. inget socker o så.. drack det några gånger och vips så försvann det..
Nu rekommenderas det att alltid var morgon inta ett glas, så slipper man den där skiten.. Jag gör det. Den kostar en bit över 50:-, men varar så länge och det är den värd:-)
Jag har inte lärt mig ännu det där ordet "Lagom" så det har jag fått skit för nu.. återkommer om det senare på min blogg, för nu känns det inte alls okej att sitta här..
Kram på dej

5:e kommentar, skriven , av Nalle:

Tranbär är bra mot urinvägsinfektion. Har inte haft så många sådana, men de jag haft var inte kuliga. Fy fy !! Äta medicin jämt - kan det verkligen vara bra? Blir man inte immun?
Stackars katten. Lider han så är det nog bäst att han får fara till himmlen. Men det är trist och tungt. Kramar !!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Nä det är inte kul....jag har svinont i magen idag också och känner mig trött...det ska bli en trätrappa. Må så gott! kram
Pialotta: Ja jag har prövat med tranbärsjuice, hjälper ett tag.....får se vad doktorn säger. Må så gott! kram
Nalle: Ja det blir nog katthimlen....han mår inte bra:( Må så gott! Kram

Kommentera inlägget här :