Överhettad..........

publicerat i Allmänt;
image379 är denna sak idag.....från tio i morse tills för en timme sedan har denna mojäng gått varm........revisorn kom en sväng, sonen, dottern, kusinen, hantverkare och andra människor har sprungit ner denna dörr idag.....men jag klagar absolut inte!! Det är roligt när det kommer folk men roligaste är nog när  barna kommer på besök båda två på samma gång för dem är så roliga ihop och bara skrattar åt mig som dem alltid har gjort:)) Tycker jag är fruktansvärt tjatig och omhuldande och dem älskar att göra narr av sin gamla moder som inte fattar nånting, men innerst inne så tycker dem nog inte att hon e så dum i alla fall den ömmande Muminmamman:)) När dem två kommer igång är ljudnivån mycket hög. Glömmer aldrig när vi har varit på utlandssemestrar ihop med barnen då har jag och Pippis hört dem sjunga och gapa och skratta i rummet bredvid. En gång när vi var på Lefkas i Grekland skrämde dem iväg Alexandra Pascalidou från hotellet, hon checkade ut efter några dagar från hotellet för jag tror inte hon gillade "Heja Blåvitt" sången i ett kör, haha.
Nä nu e det nästan kvällen och Pippis har begett sig till "vattenhålet" (stamkrogen) för att ta lite after work med grabbarna.....och här får det väl bli lite mys sen ikväll med lite tända ljus och kanske lite vin också, vi får se....kanske kommer mer besök, vem vet? Kram och ha en bra fredagskväll

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nalle:

Hej lilla Mumin.
Tittar in till dig och önskar en fin helg
Kram

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Stackar lilla bryggaren..får den vila sig idag?? Eller den kanske redan är på G??
Härlig när ungarna kommer på besök, Anders är på väg till den yngste...lite avis är jag!
Jag ska njuta av min ensamhet är inte så ofta jag är det numera!
Kramne

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Åh så roligt att höra från dig:) Hoppas att du snart blir riktigt kry! Kram på dig!
Ninni: Ja idag än så länge är det bara jag och Pippis som använt den men man vet aldrig:) Njut lite av ensamheten det kan vara skönt det med! Kram på dig!

Kommentera inlägget här :