Vilken helg.......

publicerat i Allmänt;
Klockan är halv elva på kvällen och nu äntligen har jag fått sotat för mina synder. Igår var vi ju på fest hos mågens mamma och sambo och jisses sicken fest. Trerätters med massor av vin och sedan groggarnas glada afton,hm........vi kom väl hem vid etttiden och sedan satt jag och mågen och tjötade tills klockan var fyra på morgonen och Pippis och dottern sov sött.....nä jag e inte 25 fortfarande.....usch jag klarar inte av en helnatt så idag har jag ju inte mått så bra och det får jag skylla mig själv.......men vi hade mycket trevligt på festen. Dem bor på en takvåning mitt inne i centrala Göteborg och det var hur mysigt som helst. Nä jag får väl ta och gå och lägga mig igen för natten.....Kram på er alla!

image428

Svärmödrarna

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Tänk att man glömmer bort det ibland att man inte är 25...fast ibland kan det vara värt det!
Kram

2:a kommentar, skriven , av Frida:

Haha! :)

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Nä du jag klarar inte av såna utsvävningar längre...men som du säger det var kul!! :)) Kram
Frida: Ja skratta du men jag känner av det idag också:) Puuh Kram

4:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Jo du Mumin..det straffar sej alltid när man haft lite för kul! Hoppas du mår bättre nu i allafall.
Jag har en sån dag när jag inte orkar nånting..trist trist trist! Har i allafall tvättat lite kläder..det är så bra torkväder. Ha ha där rimmade jag..Nu ska jag sätta mej o läsa lite..har en bra bok på G.
Må så gött! Kramar!

5:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja jag vet....det får inte bli för ofta sånt här. Oj då stackars dig...e du inte bättre ännu? Ja vila dig det behöver kroppen! Kram på dig!

Kommentera inlägget här :