Samarittjänst och födelsedagskalas.....

publicerat i Allmänt;
Idag har svärmor vallats igen....herregud va hon e snurrig! Att åka dit är en ren plåga men den stackars tanten börjar bli sämre och sämre. Hon är banne mig alldeles iskall och det tar 2 timmar att handla bara lite grann. Sen dricker vi ju alltid kaffe och snacka om att tjöta.....en knäckemacka med ost tar ca en trekvart för henne att få i sig...hon får inte andan till sig mellan tuggorna och så klagar hon på grannarna att dem stjäl jord och plattor på nätterna....ouff.....ja det går bara utför för den stackars damen, men hon är ju glad när jag kommer...men när man går därifrån så är det som ett ok släpper från mina axlar.....
Sen fyller min rara granne år idag och jag var över med en trevlig liten bok och en blomma och där var det kaffe och smörgåstårta.
Jag ställde mig på vågen i morse och höll för ögonen men kan ni tänka er jag har gått ner!! 2,5 kg på en vecka....fattar inte att det är sant så som jag vräkte i mig i helgen.
Sen måste jag ju visa mitt nya leende....ni får inte tycka jag är för egoistisk...men jag tycker det är sååå roligt att ha vita tänder och en nedbantad kropp. Jag är sååå lycklig för det!! Ikväll blir det nog lite spinning också om jag orkar.

Kram på er alla!

image432

Ha ha en filmstjärna.....skoja bara.....kanske lite vitare eller?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Men va bra det blev!!

Stackars svärmor är det nån som stjäl grejer på nätterna..f..låt ett litet fniss men mamma var likadan..oj va sorgligt det är egentligen!
Hoppas jag dör knall och fall.

Kraaaaaaaaaaaaam

PS jag ställde mig på vägen igår har inte vågat på en månad...och vet du jag hade gått ner nästan fem kilo...nää jag tror det är fel på vågen det kan inte var möjligt!
Visserligen sitter brallorna lite lösare, men så mycket nej jag får köpa en ny våg! DS

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Tack vännen...ja jag är nöjd:)) Ja du det är konstigt vad dem stjäl hos svärmor....lite kul e det allt:)) Nä du har nog gått ner så mycket, så som du har slitit. Ha en go kväll! kram på dig!

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Men va häftigt o va fint det blev.Hur länge tog det att få dom vita? Och gick det bra med gommen? Jag skulle också vilja men tror inte det funkar så bra. Gjorde du alla tänderna,eller bara en del?Många frågor!
Va du är snäll med svärmor!Vilken tur hon har dej! Grattis till viktnedgången!Nu har Pippis fått en ny tjej! Kramar!

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja det blev fint tycker jag också:) Nu ska jag svara på dina frågor: Det tog ca 2 veckor att få dem vita och gommen gjorde ju tandläkaren alltså ett avtryck så det har jag legat med varje natt, inte alls obehagligt....ja jag gjorde alla tänderna. Man köper blekningsmedel hos tandläkaren och duttar i en halv ärta i varje hål i gommen och sen ligger man och sover med det och vips så efter ett tag så är tänderna vita. Vill man vara extra fin någon kväll kan man sitta i två timmar med gommarna och hokus pokus så är tänderna ännu vitare när man skall ut och svira. Ja nu får Pippis hålla i mig innan någon annan tar mig ha ha. Kram på dig!

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Ha en skön helg o kanske vila lite!
Kram kram!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Tack detsamma och jag ska lyda ditt råd! Kram på dig!

7:e kommentar, skriven , av Ninni:

Var det dyrt att fixa tänderna??

Ha en skön fredagskväll..kraaaaaaaaaaaam

8:e kommentar, skriven , av Anna-Maria:

Snygga bissingar!

Kommentera inlägget här :