Tjötedag......

publicerat i Allmänt;
image162är så trött i mina stackars öron idag så jag vill kräkas, blääääää. Har varit med svärmor igen och handlat blommor och mat. Jag måste få avreagera mig innan jag kastar tallrikar och annan dynga här hemma. Hon var så jobbig idag och skulle vända och vrida på varenda blomma som stod i affären, upp och ner i vagnen....nej den var för stor, nej den var för liten, nej den var för dyr, bla bla bla. Shit sen tog jag henne till Netto för där hade hon aldrig varit och det tog ca 1 timme att gå från den ena gången till den andra......jag höll på att spricka!!!! Nu är det så att hennes andra barn än Pippis är förbannade på henne av en anledning och nu är det jag som får ta skiten i stället.....det är för jävligt rent ut sagt....och hon vet att jag inte tar betalt, bensinen är fri och hjälpen också, alla andra som hjälper henne får betalt men inte jag. Jag är faktiskt sjukpensionär pga att jag har varit överarbetad och dålig i nerverna och detta gör ju inte saken bättre. Jag känner bara hur alla "klänger" på mig som blodiglar, och drar ut den sista musten ur mig...........Hon lever nog över mig skulle jag tro, så känner jag det idag i alla fall och skulle hon trilla av pinn närmaste tiden då kommer hyenorna fram och skall ha alla hennes pengar. Fy så jävla orättvist!! Jag är alldeles för snäll mot alla i min närhet, men det är ju sån jag är, kan inte hjälpa det, men vad skulle hända om den "allsidiga" Mumin skulle dra, vem skulle alla fråga och komma med små glada tillrop som jag tyvärr alltid går på? Tack för att jag fick ur mig det här......nu ska jag vila mig en stund....Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mumin:

Ps Det finns vissa som tackar mig för hjälpen....ingen nämnd ingen glömd:)

2:a kommentar, skriven , av Nalle:

Hej kära Mumin.Det är ju så här att vissa av oss är alldeles för snälla och det utnyttjar andra. Tycker det är dags för dig att säga: Stopp.
Snäll och hygglig kan man vara ändå. Ingen gillar ju en surbult. Men det är viktigt att kunna säga nej. Tror jag - tra-la-la.
Kram

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Ja jag vet, det är rätt som du säger, håller jag på så här att vara alla till lags kommer det att bli min död!! Men jag är ju så rädd att ingen ska tycka om mig.......fånigt va? Kram på dej!

4:e kommentar, skriven , av Nalle:

Nä det är inte fånigt. Man vill ju gärna bli omtyckt av alla. Men respekterar man inte sina egna behov så kan det ju gå åt pipsvängen. Och visst är det bättre att bli omtyckt för den man är, än att bli det för att man avlastar andra. För det är ju det du egentligen gör. Du avlastar andra och tar på dig alldeles för mycket själv, som sedan sätter sig i din egen kropp, som visar sig i stress odyl.
Kramar

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Neej Mumin..inge fånigt alls.Jag tycker Nalle säger precis dom rätta orden. Och jag tycker också du får börja säga ifrån lite mera.Säger en som är en riktig mes! Jag har också svårt att säga stopp!
Ha en skön kväll o en ännu bättre morgondag!
Kram kram kram!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle och Gunvor: Ja jag vet ju precis hur det skall vara, men jag kan inte säga ifrån, därför "trampas" jag ihjäl snart och så kommer det till en gräns då jag fullkomligt spyr ut min galla över allt och alla. Tack för att ni bryr er! Kram

7:e kommentar, skriven , av Frida:

Wictor tyckte om maten igår! :) Fast än att det var första gången jag gjorde de.. Bra va? ;)

8:e kommentar, skriven , av Mumin:

Frida: Ja det var ju bra:) Duktig flicka!! Kram

9:e kommentar, skriven , av Nalle:

Hur är det idag då ??
Kram

10:e kommentar, skriven , av Mumin:

Nalle: Tack idag är det bättre men jag känner mig sliten......kram på dej!

Kommentera inlägget här :