Morning...

publicerat i Allmänt;
på er alla!! Hur har ni det där ute? Själv har jag varit strängt upptagen med julpyssel och svärmor. Vi var hos mamma Shibbie i måndags kväll och gjorde lite julpyssel. Det var jättemysigt, men det roliga var att jag satte ihop en sk julfågelskrämma och dottern undrade vad som rör sig i mitt huvud......hur man bara kan komma på en sån idé?? Dem fattar inte vitsen med fritt skapande:)) Sen fick jag en duk och färger så jag ska börja måla en tavla tänkte jag. Det önskade jag mig i julklapp men nu kan jag sätta igång när inspirationen infinner sig:)
Ja svärmor ska vi inte tala om jag får fullständig ångest när jag har varit där. Körde 12 mil med henne igår till doktorn och sen skulle hon till Ica Maxi och handla. Den affären är inte liten kan jag säga, så för 5 saker i den stora kundvagnen tog det 1 ,5 timma att snurra runt där inne. Dem hade extrapris på en dammsugare för 299:-- för svärmor sa att farfar hade gjort sönder den förra och hade tejpat ihop slangen och ett hjul fattades. Hon gick ungefär 4 varv runt den tills hon bestämde sig att det kunde vänta!!!!!!
Sen har hon utvecklats till nån slags konsumentvägledare för i varje hylla skulle hon jämföra priset på Ica och Willys. Jag höll på att bli tokig!!!!!! Och kärringen är ju som Pippi Långstrump med kassen full av guldpengar. Vad ska hon med dem till??? Ja sen drack vi kaffe och då går ju grannen ute på nätterna och öser jord i slänten och skurvar ur lampan till ytterbelysningen............jag tog ett djupt andetag och bara höll med för det är så knasigt allt hon säger så man håller på att bli tokig. Hoppas innerligt att jag aldrig blir sån:))
Sen på vägen hem därifrån var det som om jag blivit utsläppt från fängelset......satte på Bruce på radion och bara öste på och kände hur en sten föll från mitt hjärta.
Inatt har jag sovit lite oroligt men jag tål inte såna här anspänningar, det är jobbigt för mig, jag tar åt mig så lätt men idag ska jag bara vara inne och greja lite grann och ta det lugnt. Kanske det blir ett spinningpass i kväll, får se.... Ha nu en go dag allihop! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pialotta/Kaffebönan:

Men Lille-Mor lilla en sådan virrpanna eller vad ska man säga om din gamla dam bredvid:-) Så är det oftast har de guldsäck med hur mycket som helst.. tar snålheten över.. jag är så glad att min mamma öser på ur sina gömmor.. så länge hon lever.
Ha de fint i dina gömmor.. ingen kan knappast övervinna Bruce:-)
Kramkram

2:a kommentar, skriven , av Mumin:

Pialott: Ja säger du det eller??? Javisst varför kan dem inte ge medans dem lever.....å jag blir så trött!! Bra att du har en försåndig mamma...var rädd om henne...och det vet jag att du är....just det Bruce spelar för fullt just nu....härligt!! Kramelikram

3:e kommentar, skriven , av Ninni:

PHU.....!! Du har ett tålamod utan dess like! Ja man får innerligt hoppas att man får vara frisk i huvudet!

En ny dammsugare hade väl varit bra..men en för 299 verkar inte vara nåt att ha.

Puss&kram

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja jag är som min mamma hon hade också ett otroligt tålamod:) Nä jag håller med dig, vad är det för dammsugare?? Puss tillbaka och en kram

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej Mumin. Idag har jag ränt hela dan jag också..men bara jag!
Det är väl en himla tur att du räcker till åt alla..o att hon har dej att ropa på..så länge du orkar! Jag beundrar dig!Hoppas din svärmor värdesätter dig!
Ha en skön vilsam kväll med bönderna!Kramar!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Ja du "spindeln i nätet" e väl vad jag är...lite svårt kanske för alla att förstå men jag tror faktiskt att hade jag inte funnits kvar här oss mina närmaste hade dem nog fått lite problem.....ingen är ju oersättlig...men lite svårt hade det nog blivit:)) Jaså du har ränt omkring och handlat eller? Ja det är bråda tider nu. Kram på dig!

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Får man inte se fågelskrämman?
Lite nyfiken kram Ting..

Kommentera inlägget här :