Juldagen....

publicerat i Allmänt;
började med att jag sov till kl halv elva men det var så mörkt ute så man trodde nästan det var natt när man slog upp de blå.
Det blev inte alls som jag tänkt mig med julafton, svärmor ville göra lite julmat så vi drog oss dit vid ettiden på julafton och hon hade väl gjort så gott hon kunde den gamla damen men jag ska säga er att jag var hungrig när jag gick därifrån:)) Hon är ju snart 90 år men kan inte acceptera att hon är gammal...snurrar runt och tjabblar en massa dynga...så det var tur att Enya var med för jag gick en långpromenad med henne för att slippa allt tjötet.
Efter kaffet åkte vi hem hit, sonen, dottern och mågen och vi fick i oss lite julglögg och sen började paketutdelningen. Så här såg vi ut innan paketen var öppnade.....

image542

Detta är väl inte klokt egentligen........så mycket paket att vi knappt syns.

Nä lite andlig spis ville jag ha idag så jag begav mig till Råda Kyrka och där skulle det vara julmusikgudstjänst. Packat var det i kyrkan som är så himmelskt vacker och det var gospel och man rycktes med utav bara farten. Prästen var kanonbra....så vanlig och så klok så nu när jag kom hem hade jag riktigt frid i sinnet....ja jag är nog lite småreligös som Pippis säger men det står jag för!!

image543

Happy Birthday to you......happy birthday:)) Den var på repetoaren också!!

image544

Ljus i Guds hus....så mysigt och fridfullt.......

Ha en god fortsättning på julen...snart är sommaren här och vi kan kanske bada igen.

Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ljus i Guds hus..jag har aldrig varit i kyrkan på Juldagen däremot på Julafton..det är såå himla fint där på JUL.

Oj va klappar, vi hade bara lite, lite!

Kram och God fortsättning

2:a kommentar, skriven , av Hundlund!!:

Det var pastor Lars Gåreberg som var i Råda kyrka!!
Väldigt trevlig person,som jag umgås ofta med!!


God Jul
H&L

3:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Va trevligt det såg ut med alla paketen! Ja här var det också så överfullt med paket..jag tror inte det varit värre nån gång förut. Men det var ju
barnbarnen som fick nästan allihopa.Och dom är ju inga småbarn heller. Men det är stora önskningar!
Ja ja..nu är det överstökat! Det tycker jag är skönt! Vi har ju Stockholmsdotra o Astrid hemma några dagar till. Astrid blir kvar här, för dom ska nog ut o resa en sväng innan vi far iväg!
Ha nu en riktigt skön fortsättning på julen!
Det blev ingen juldagsdans heller, som vi alltid brukar fara på.Vi orkade inte!
Ha de!
Många julkramar till Mumin från mej!

4:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja sicket överflöd...det är ju inte klokt, nästan så man skäms....ja det var så fridfullt i kyrkan...härlig stämning!! Kram och ha det gott vännen!

Hundlund: Åh han måste jag få träffa och prata med nån gång...en sån underbar människa....han vill jag gärna att du presenterar för mig. Hur har du kommit i kontakt med honom? Kram på dig och Lovis

Gunvor: Ja du Gunvor visst var det trevligt men det blir liksom för mycket tycker jag...men idag har det varit en fridfull dag i morgonrock och lite praliner och kaffe efter kyrkobesöket. Julkramar till dig också!

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Så mycket paket Ha det bra Ting...

Kommentera inlägget här :