Gokväll..

publicerat i Allmänt;
Nu har jag varit hos min kära syster och svåger och kusinerna. Dem fick var sitt julpaket och en box med vin och ett helt flak med öl. Dem blev jätteglada och gladast blev nog töserna för de fina "Nallesmyckena". Du är populär Nalle ska du veta!! Ögonen tindrade som på två småbarn......det var jättelyckat. Lite kaffe och en tårtbit bjöd dem på och vi skrattade och pratade gamla minnen....det var riktigt roligt.
Nu känns det bättre med mitt humör men ibland blir jag riktigt förbannad att det inte uppskattas i ordalag det jag gör. Det liksom hör till att den där snälla "dumma" Mumin gör vad som behagar vederbörande jämt...men ibland rinner det över på mig och då blir jag så in i h-e förbannad och känner mig trampad på. Förstår ni? Jag vill inte ha någon present eller nåt annat i gengäld men säg ibland att ni älskar mig rakt ut i ansiktet på mig....dåååå blir jag glad!!!! Ge mig en kram utan att jag gjort något speciellt....det säger mig  mycket mer än något annat!!
Idag när jag hade städat så la jag en lapp utanför källardörren att "torka ev er HÄR.....hälsningar den obetalda pigan". Det gick tydligen hem för när jag kom hem från syrran var all disk bortplockad och Pippis var så len i truten:))

Nu har vi bestämt att vi ska handla julmaten i morgon och på lördag skall jag och Pippis åka till stan och bara äta och dricka det vi önskar och gå i Saluhallen och mysa. Sen på julafton skall jag vara hemma och fixa till det med julmaten medans barnen och Pippis åker till farmor och äter tårta.

Ja nu känns det riktigt bra igen så jag önskar er en GOD NATT

Älskar er alla!!


KRAM

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Käraste Mumsan va jag e glad att du e glad igen! Hoppas innerligen att du får den uppskattning du
förtjänar! Du som ställer upp i alla lägen verkar det som! Du har rätt att ryta till ibland..så det så!
Ha en bra dag i morron nu, Pippis o du.
Kramar i mängder !

2:a kommentar, skriven , av Nalle:

Å va roligt att läsa att de blev nöjda med smyckena:)
Ha det så gott nu
Go natt å Kram

Kommentera inlägget här :