Godmorgon

publicerat i Allmänt;
image281Känner mig piggare idag, penicillinet har nog gjort sin verkan.........nu börjar det klia i fingrarna för här e inte lite skitet nu.....mattorna ligger och väntar, men jag tar det lugnt, har hela dagen på mig.....Ha en go dag! Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gunvor:

Hej hej.Jag försökte skriva här i gårkväll men si det gick inte. Förresten så gick det inte att kommentera nånstans. Men jag har sett va du råkat ut för. Stackars Mumin! Du har haft otur så in i bäng! Borrelia är ju inte att leka med har jag förstått! Men vilken tur om du börjar känna dig bättre nu! Och tur att du hann festa av dig med Stenarna också. Det var jättehäftigt förstår jag.
Men skit nu i städningen och ta det lugnt!
Jag kan komma o fli av åt dej!!Ha ha! Jag tror inte det behövs! Ha det gott idag i stället o njut av den nya sommaren! KRAM KRAM KRAM!

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Ja hur det är när man inte orkar göra nåt då blir man liksom tokig!
Skönt att medicinen verkar men tråkigt med solen nu när den äntligen är här!
Kraaaaaaaaaaaaam

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Tack min vän, jag har saknat dig!! Ja du gillar ju att städa, så det hade du gärna fått göra:)) Men ska jag vara ärlig så har jag faktiskt tagit ett tag med kvasten.....kunde inte låta bli, ha ha. Kramar!!
Ninni: Jag säger som till Gunvor....kunde inte låta bli...men jag får skylla mig själv...kan ju inte vara still om jag inte är dödsjuk:)) Hur e det själv då?? Kramar!!

Kommentera inlägget här :