Äntligen har jag tid att skriva...........

publicerat i Allmänt;
image336

Jag har snott runt som en jojo idag......klippt gräset, rensat rabatterna, lagat roulader, tvättat 4 högar med tvätt, vart på födelsedagskalas hos mågen som fyllde 29 år idag. Dem har fått bygglov på en tomt vid havet i Åsa där jag var i helgen hos våra goda vänner så nu ska mågen bygga hus........så vi sa det att till påsk kommer Mumin på påskmiddag i det nya huset:)) Upp till bevis!! Dessa två skall åka till Kreta på fredag...det är dem väl unt för dem sliter häcken av sig med att jobba.....Tårta var det men jag stod över...nu får det vara nog med sötsaker för min del.
Pippis skall antagligen åka till Riga till helgen på speedway. Han och kompisarna skall flyga dit själva med ett sånt där litet Cessnaplan som tar fyra personer....ha ha han är skiträdd....ja jag har flugit sådana jättemycket och det är lite läskigt när det blåser...men han får väl bottna innan:))image337

Sen var denna "lilla damen" på kalas också.....hon var med när jag klippte gräset...hon var lite rädd för gräsklipparen men farmor sa att det var inte farligt och det var ju ganska så härligt att springa omkring när det var klippt.

Puh vilken dag.....nu är gamla Mumin trötter. Jag säger Gonatt och sov gott! Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Frida:

Va söt våran lilla bebis blev på kortet! :) Nu ligger hon och myser med sin pappa ;) Tack för idag Mumin, för kaffet och allt annat! Du är snäll du. Kram / Shibbie!

2:a kommentar, skriven , av Pialotta ( Kaffebönan):

Vackra barn och vad kul för dom att åka till Kreta.. visst är de värda en resa om de jobbar o sliter hårt..
Så go babyvovve:-)
Ha de.. kramar

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Frida: Ja varsegod....jag blir mer och mer kär i henne och hon gillar mig också tror jag och det är roligt att höra att man är snäll:)) Kram
Pialotta: Ja dem är goa "alla" mina barn och den lilla sötnosen till bebis är bara sååå gullig. Må så gott! Kram

4:e kommentar, skriven , av Ninni:

Uj uj va du sliter men du har ju en massa sömn att ta av..hihi!!
Såg idag att det var 32 grader på Kreta..gött.
Va härligt att bygga hus vid havet...har dom köpt en byggsats eller blir det helt eget?
Ha en skön dag och den lila valpen har redan växt ser jag och såå söt!
Kramen

5:e kommentar, skriven , av Gunvor:

Gomorron Mumin...säger jag o menar egentligen goförmiddag när jag ser på klockan.Va mysigt att bygga hus vid havet. Och lilla voffsingen är ju sååå gullig. Min Stockholmsdotter med kille håller på o letar ny lägenhet i Stockholm. Tänker sej att flytta ihop så småningom. Men va pengar det handlar om..oj oj oj.Det är dyrt att bo i Stockholm.
Ha en underbar dag i dag, Mumin. Kramis!

6:e kommentar, skriven , av Mumin:

Ninni: Ja ha ha jag e så glad att jag sover....javisst är det gött på Kreta:) Jag skulle inte ha nåt emot att följa med....nä mågen ska bygga alldeles själv, han e snickare så det blir till att kämpa på men han tar nog lite hjälp av några kompisar......javisst e hon för gullig lilla Enya. Kram på dig!

7:e kommentar, skriven , av Mumin:

Gunvor: Godmorgon:))Javisst det är svindyrt att bo i storstadsområdena. En tvåa här i Göteborg går på mellan 1,2-1,5 miljoner. Det är inte klokt:( Ha en go dag själv! Kram

8:e kommentar, skriven , av Pialotta:

Morning.. uppe med tuppen såg jag:-)
Hos mig är mina tankekorn nu "magkänsla"..
Ha en solskensdag och Carpe Diem.
Pözz i nacken:-)

9:e kommentar, skriven , av Ninni:

Bygga själv intressant..ja det tar väl sin lilla tid antar jag!
Budgivningen är i full gång..vilken rysare!

10:e kommentar, skriven , av Gisan:

Ingen rast ingen ro... kramar...

Kommentera inlägget här :