God Morgon

publicerat i Allmänt;
på er. I natt har jag sovit bra, men jag vaknar tidigt för att sedan bli trött vid det här dagset. Jag har kommit på att jag inte mår så bra av att äta bröd. Är det nåt jag inte tål kanske? Igår åt jag lagad lunch och lagad middag och jag mådde bra mycket bättre än när jag käkar smörgås och fil till lunch. Ska köra detta några dagar och se om kroppen mår bättre. Idag ska jag städa skafferiet igen....jag fattar inte varför det blir sån oordning där jämt, sen får jag nog bege mig till källarn och rensa lite där också. Spinning blir det i kväll. Ska bli gött å köra så man blir lite svettig. Ha en bra dag! Kram Mumin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Pialotta:

Bröd är en bov. Jag har en sådan där ballongmage, så jag får passa mej väldigt noga för vad jag stoppar i mej.
Jag bakar bröd/bullar för det mesta och nu har jag dinkelmjöl i stället för det vanliga vetemjölet. Funkar perfekt. Inte bra med för mycket grova fibrer heller har jag upptäckt.. har skrivit om det där på min blogg tidigare under matnyttigt.
Ha de gott och va rädd om lilla "maggen"..

2:a kommentar, skriven , av Ninni:

Du kanske är glutenallergiker...nää så drastiskt är det väl inte men jag kan bli uppkörd som bara den av för mycket bröd och när det är nybakt..aj.aj!!

Ha en skön kväll..kram

3:e kommentar, skriven , av Mumin:

Pialotta: Ja jag kan inte äta för mycket bröd
heller. Det har varit mycket bättre när jag har uteslutit det. Kram på dig!
Ninni: Ja vem vet....jag ska testa utan bröd ett tag får vi se. Kram

Kommentera inlägget här :